Köpvillkor AN Trading AB

Beställning:

För att beställa produkter från hemsidan, maila namn/företagsnamn, kontaktperson, adress, eventuell leveransadress, mailadress och telefonnummer samt önskat betalningssätt. Produkter i lager skickas normalt inom 1-2 dagar. 

Betalning:

Priser visas normalt exklusive moms, för att få pris inklusive moms = aktuellt pris gånger 1.25. För maskiner erläggs full betalning senast vid lastning till kund, betalning med banköverföring, bankgiro eller Swish. För redskap och andra tillbehör kan företag välja fakturering för sina köp, standardvillkor 10 dagar, endast pdf faktura via mail. Till privatpersoner erbjuds Swish, räntefri delbetalning, avbetalning och kortbetalning. Vi tar ej emot kontanter.

Swish: 123 667 67 79 Bankgiro: 353-2686

Finansiering:

Vi hjälper dig med finansiering med hjälp av flera partners. Delbetalning och avbetalning till privatpersoner via Ecster. Avbetalning och leasing är även möjligt till företag, kontakta oss för mer information.

Frakt:

Vi kan erbjuda frakt av alla våra produkter då vi har bra fraktavtal med bla Schenker och ett antal lokala transportföretag. Frakt tillkommer till självkostnadspris om inget annat anges på respektive annons. För att få ett aktuellt fraktpris, maila er förfrågan inklusive postnummer. 

Garantier:

Alla våra nya produkter omfattas av ett års garanti om inget annat anges. Garantierna gäller för fabrikationsfel och under förutsättning att produkterna används ändamålsenligt, gäller ej slitagedelar mm.

Returer & reklamation:

I butiken gäller öppet köp 14 dagar, dock ej beställda varor och reavaror. Gäller mot uppvisande av kvitto. 

Vid reklamation av vara gäller de villkor som regleras i konsumentköplagen till privatperson. Reklamation av fel på vara kan ske inom två år från köpet. Dock ska reklamation ske inom skälig tid från det att man märkt felet. Vid reklamation ska inköpskvitto eller faktura uppvisas.

Personuppgifter & datasekretess:

Vi registrerar ibland dina personuppgifter i vårt affärssystem. Detta kan bero på någon av dessa anledningar:

  • Vi har gett dig en offert eller orderbekräftelse
  • Du har handlat hos oss
  • Vi har fakturerat dig för ditt köp

Enligt de nya EU-reglerna GDPR strävar vi efter att inte behålla dina personuppgifter lagrade längre än nödvändigt.

Om du ifrågasätter varför vi har sparade uppgifter om dig, om du vill se vilka uppgifter vi har sparade eller vill att vi ska radera dina personuppgifter, är du välkommen att höra av dig till oss!